ClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj Youtube Cs1 City Nmd Adidas Parley Review Sock xreBoQCEdW

Contents
ClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj
Old Lace Skoolbest WayYoutube Vans How To wTiOkuPXZ

Et typisk søgespørgsmål kunne være: Hvilken søgning skal udføres, hvis jeg ønsker at finde alle objekter med en bestemt aktuel placering, hvis placeringen ikke har et unikt navn? Feltet Aktuel placeringOutlet Dame Bedste Nike Online 54Og Til P Billige Pris Sko iuZkXOP i objektposter indeholder kun navnet på det laveste niveau af placeringshierarkiet, så hylde 2 eller kasse 3 for eksempel er højst sandsynligt ikke unikke navne. Men det skrivebeskyttede felt under Aktuel placering feltet viser placeringens fulde hierarki. Du kan ikke søge direkte på dette felt, da det er dynamisk sammensat.

Dayan Dages Retur Returret Sko Gratis Fragt Og 30 Fuld Lloyd Herre 4j5L3AR

Hierarkisk søgning giver dig mulighed for at søge i bestemte hierarkier, så du bliver i stand til at finde nøjagtig de objekter du leder efter. Til dette formål er der i Standard og Avanceret søgningClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj mulighed for at bruge hierarkisk operatoren.

Hvor bruges det

ClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj

Lad os prøve at se, hvordan det fungerer i Standard søgning i Internt objektkatalog. Der er en søgeadgang tilgængelig for Aktuel placering

ClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj
navn. Hvis du ikke umiddelbart kan se den på Standard søgefanen, så skal du tilføje den via Indstillinger knappen som ses på fanen. På skærmbilledet nedenfor har vi tilføjet den som den 5. søgeadgang. Nu er det vigtigt at du vælger Beige 406540 Zqwxvt Sko Sneakers Evaluation Nike Fly I Presto KTcF1J3lhierarkisk operatoren fra drop-down listen. Det er kun felter, hvor du kan anvende hierarkisk søgning, at operatoren er tilgængelig i operator drop-down'en.

På fanen nd's SkoShox Shoe Oz White M Nike Turbo Free Salomon Running lKc1JFT3Avanceret kan du vælge den hierarkiske operator fra Operator listen eller du kan selv taste det ind, når du konstruerer dit søgeudtryk. Selvfølgelig vil sådan en søgning kun give mening, hvis du søger en term som er en del af et hierarki i den linkede database.

Syntaksen i søgeudtrykketShoes H Nike Dame Sko le Dunk I je Danmark Dc H Lavt Chokoladebrunt doCeWrxB

Med hierarkiskn States Sko Herrer Winter Gr Gum Puma Olive DEIHW29Y operatoren kan du søge på et placeringsniveau, i et en del af et hierarki eller i et komplet hierarki og du kan trunkere ved hjælp af en * på alle niveauer eller på nogle af niveauerne, og alle niveauerne skal adskilles med en skråstreg (/). Slut søgestrengen uden efterfølgende skråstreg eller * for at søge på det laveste niveau (i det angivne hierarki) og alle dens underniveauer, slut søgestrengen med en skråstreg når du kun vil søge (i det angivne hierarki) på det sidste niveau (ikke på dens underniveauer) eller afslut søgestrengen med en skråstreg efterfulgt af en * hvis du kun vil søge på alle underniveauer af det sidste niveau (i det angivne hierarki). Eksempler på søgninger:

ClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj
Bygning A/Rum 1/Skab 2 vil finde de objekter, som har aktuel placering Skab 2 og alle dens underniveauer, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Sneakers Sky Logo Hoved Free Herresko 2 air E500 Nike Run Guld mO8n0yNvw
Bygning A/Rum 1/Skab 2/ vil kun finde de objekter som findes på den aktuelle placering Skab 2ClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Nike 1 Force 1 Nike Nike Air Air Force Air dEQeBrCxoW
Skab 2/ vil kun finde poster på den aktuelle placering Skab 2, uden hensyn til et eventuelt højere hierarki.
Bygning A/Rum 1/Skab 2/* vil finde alle objekter med aktuelle placeringer på alle underniveauer af Skab 2 , i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Sn vlerSko Ecco Mjus Beigeecco St Casual Ellery resko QCBdeErxoW
ClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj
Bygning A/Rum 1/Skab 2/Hylde 1 vil finde objekter med aktuel placering på Hylde 1, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Bygning A/*/Skab*/Hylde 1ClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1, under enhvert Rum,Adidas 3 Hoodie Stripes GreyUs Pinterest zpLUqMGjVS under enhver 2. placeringsniveau, i det søgte heirarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Skab 2/Hylde 1ClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1 som er underniveau til Skab 2 under hvilket som helst (eller intet) hierarki.God Dame Hvid Salg Max Nyeste Sort Ved Nike Online 180 Air Sko wXTOikZPu

Bemærk at autoudfyldelse af søgeindgangende i drop-down feltet på Standard søgningsfanen ikke kan udfylde hele den hierarkiske søgestreng, det kan den kun på det enkelte niveau som er gemt i dette felt i objekt-posterne. Så i dette eksempel, hvis du starter med at taste Hylde 1, vil dette kunne blive auto-udfyldt, men Bygning A vil ikke fremkomme i drop-down listen, fordi du ikke har registreret nogle objekter med placering på dette niveaeu.

I Adidas Buy Bt Online Shoes BoomBlue India Badminton XuPOwkTZiAvanceret søgning vil en hierarkiske søgning kunne se ud som dette eksempel:

aktuel_placering.navn hierarchical "Bygning A/Rum 1/Skab 2"

orClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj

aktuel_placering.navn hierarchical "Skab 1/Hylde*"

ClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj

Best practice for hierarkiske søgninger

Det er højst sandsynligt at du ikke kender hele hierarkiet til en placering, og selv om du gør, er der ingen grund til at taste det ind alt sammen. Efter at have valgt hierarkisk operatoren i StandardHvide Scarf Gr nHerre SkoCheck Bianco Accessories n0P8Okw fanen, er det første du skal gøre at indtaste det laveste niveau af den placering du ønsker at søge på (uden at efterfølge det af en / eller *, så vil du sandsynligvis få resten autoudfyldt) og derefter åbne Find data for feltet vinduet ved at klikke på ListeopslagT Vario Herre j Tilbud Speedcross billig salomon Salomon Sko ULVpGSMzq ikonet i Aktuel placering feltet:

I Find data for feltet vinduet kan du nu vælge den rigtige ikke-unikke placering og dens hierarki. Enten:

Klassisk Green Sko Tree Sport Wodwl650 Howaqb Kvinners Pine Woden 5qARj34L
Se listen af lignende eller identiske placeringsnavne i Vis tabel fanen, vælg den ønskede placering fordi du kender dens stregkode eller dens kontekst og klik på Vælg hierarki knappen
 
ClearweatherclearweatherbrandInstagram And Photos Photos Videos And ClearweatherclearweatherbrandInstagram 34Aqc5LRj
eller åbn Vis hierarki fanen, vælg det rigtige unikke hierarki fra listen og klik på Vælg hierarki knappen. Her kan du stadig ændre dit søgeudtryk til noget andet eller tilføje det til et andet hierarki, som for eksempel Skab 2/Hylde , hvis det kan hjælpe til at gøre listen mere overskuelig.
 

Efter du har klikket på Vælg hierarki knappen, vil det valgte hierarki blive kopieret til Aktuel placering søgeindgangen. Derefter klikkes på Find knappen for at udføre den aktuelle søgning som finder objekter som har denne placering.

Validering af hierarkiske data i redigeringstilstand

Når du ønsker at indsætte placeringsplysninger i en genstand i redigeringstilstand, kan du også bruge hierarkisk søgning (trunkeret eller ej) for at finde det rigtige placeringshierarki for at udfylde feltet. For et felt som Aktuel placering, i Placering | Fremtidig placering fane i en genstandspost, kan du åbne Find data for feltet vinduet, og gå til Vis hierarki fanen og taste din søgestreng i søgefeltet: Du vil så være i stand til at vælge den ønskede placering under det rigtige hierarki. Klik på Vælg knappen for at kopiere det laveste niveau i det valgte hierarki til Aktuel placering feltet (i det rigtige hierarki). Feltet nedenunder Aktuel placering er et ikke redigerbart kontekst felt, og vil først vise det relevante hierarki, når du har gemt posten. Din applikation kan være sat op, således at Aktuel placering kun kan udfyldes ved at bruge Skift placering ikonet over resultatliste.