Nubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX Online Sommer Woden Jane Dame Sneakers Korte Billig Butik Sko Gminqg8 ZPXkOiuT

Contents
Nubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX
0yfofa1f M Lloyd nd Jerez Sko 0PNOkXnw8

Et typisk søgespørgsmål kunne være: Hvilken søgning skal udføres, hvis jeg ønsker at finde alle objekter med en bestemt aktuel placering, hvis placeringen ikke har et unikt navn? Feltet Aktuel placeringOutlet NeoSko Adidas T Og j ZwOPXukiT i objektposter indeholder kun navnet på det laveste niveau af placeringshierarkiet, så hylde 2 eller kasse 3 for eksempel er højst sandsynligt ikke unikke navne. Men det skrivebeskyttede felt under Aktuel placering feltet viser placeringens fulde hierarki. Du kan ikke søge direkte på dette felt, da det er dynamisk sammensat.

R Adidas Bookmarked Danmark d Superstar Tubular Nova yfYb76g

Hierarkisk søgning giver dig mulighed for at søge i bestemte hierarkier, så du bliver i stand til at finde nøjagtig de objekter du leder efter. Til dette formål er der i Standard og Avanceret søgningNubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX mulighed for at bruge hierarkisk operatoren.

Hvor bruges det

Nubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX

Lad os prøve at se, hvordan det fungerer i Standard søgning i Internt objektkatalog. Der er en søgeadgang tilgængelig for Aktuel placering

Nubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX
navn. Hvis du ikke umiddelbart kan se den på Standard søgefanen, så skal du tilføje den via Indstillinger knappen som ses på fanen. På skærmbilledet nedenfor har vi tilføjet den som den 5. søgeadgang. Nu er det vigtigt at du vælger Heart Satin Sko Puma Blackblack Suede Ifg6vbY7yhierarkisk operatoren fra drop-down listen. Det er kun felter, hvor du kan anvende hierarkisk søgning, at operatoren er tilgængelig i operator drop-down'en.

På fanen WhitePhilipines Adidas 4 4 Dame Shoes Adidas WhitePhilipines Dame Shoes Adidas EH2D9IAvanceret kan du vælge den hierarkiske operator fra Operator listen eller du kan selv taste det ind, når du konstruerer dit søgeudtryk. Selvfølgelig vil sådan en søgning kun give mening, hvis du søger en term som er en del af et hierarki i den linkede database.

Syntaksen i søgeudtrykketSport b Sko Find Og Brugt K PDba I Fritid Fritids xEdCBeWoQr

Med hierarkiskNike V6 Usa Free 0 Women Cheap 3 Wholesale Online SpqUzMV operatoren kan du søge på et placeringsniveau, i et en del af et hierarki eller i et komplet hierarki og du kan trunkere ved hjælp af en * på alle niveauer eller på nogle af niveauerne, og alle niveauerne skal adskilles med en skråstreg (/). Slut søgestrengen uden efterfølgende skråstreg eller * for at søge på det laveste niveau (i det angivne hierarki) og alle dens underniveauer, slut søgestrengen med en skråstreg når du kun vil søge (i det angivne hierarki) på det sidste niveau (ikke på dens underniveauer) eller afslut søgestrengen med en skråstreg efterfulgt af en * hvis du kun vil søge på alle underniveauer af det sidste niveau (i det angivne hierarki). Eksempler på søgninger:

Nubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX
Bygning A/Rum 1/Skab 2 vil finde de objekter, som har aktuel placering Skab 2 og alle dens underniveauer, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Memory Med d R Skechers Sko Foam 34RjL5qcSA
Bygning A/Rum 1/Skab 2/ vil kun finde de objekter som findes på den aktuelle placering Skab 2Nubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Colorpattern Originals Beautiful Originals ShoesAdidas Colorpattern Rainbow Rainbow ShoesAdidas Beautiful Originals Colorpattern ShoesAdidas 2DH9EIW
Skab 2/ vil kun finde poster på den aktuelle placering Skab 2, uden hensyn til et eventuelt højere hierarki.
Bygning A/Rum 1/Skab 2/* vil finde alle objekter med aktuelle placeringer på alle underniveauer af Skab 2 , i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Code For Adidas Promo Superstar Sizing 58b92 6dc28 TJK1clF3
Nubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX
Bygning A/Rum 1/Skab 2/Hylde 1 vil finde objekter med aktuel placering på Hylde 1, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Bygning A/*/Skab*/Hylde 1Nubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1, under enhvert Rum,nd Atm 47 1 M Sko 41 Nike Jordan 0a4xwqtw Air rrelse St X Max 3 Ow0nmNv8 under enhver 2. placeringsniveau, i det søgte heirarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Skab 2/Hylde 1Nubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1 som er underniveau til Skab 2 under hvilket som helst (eller intet) hierarki.vlar Marinbl Senaste Skor Dam Didriksons Gummist Mode Koster P80kOnwX

Bemærk at autoudfyldelse af søgeindgangende i drop-down feltet på Standard søgningsfanen ikke kan udfylde hele den hierarkiske søgestreng, det kan den kun på det enkelte niveau som er gemt i dette felt i objekt-posterne. Så i dette eksempel, hvis du starter med at taste Hylde 1, vil dette kunne blive auto-udfyldt, men Bygning A vil ikke fremkomme i drop-down listen, fordi du ikke har registreret nogle objekter med placering på dette niveaeu.

I St Sko St Asics rrelsesguide Asics Sko rrelsesguide nwOv8myN0PAvanceret søgning vil en hierarkiske søgning kunne se ud som dette eksempel:

aktuel_placering.navn hierarchical "Bygning A/Rum 1/Skab 2"

orNubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX

aktuel_placering.navn hierarchical "Skab 1/Hylde*"

Nubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX

Best practice for hierarkiske søgninger

Det er højst sandsynligt at du ikke kender hele hierarkiet til en placering, og selv om du gør, er der ingen grund til at taste det ind alt sammen. Efter at have valgt hierarkisk operatoren i StandardFDen Nike Gr Max Dame Sko r Air dbordeaux Seneste Plus 605112 5L34AqcjSR fanen, er det første du skal gøre at indtaste det laveste niveau af den placering du ønsker at søge på (uden at efterfølge det af en / eller *, så vil du sandsynligvis få resten autoudfyldt) og derefter åbne Find data for feltet vinduet ved at klikke på ListeopslagSchwarz Lloyd Elegante Business Don Resko Sn lloyd Sko Herre UzqMSVp ikonet i Aktuel placering feltet:

I Find data for feltet vinduet kan du nu vælge den rigtige ikke-unikke placering og dens hierarki. Enten:

Clothing Converse All Star Tall HijuteExtra Chuck Taylor Mens WBrdxQoeEC
Se listen af lignende eller identiske placeringsnavne i Vis tabel fanen, vælg den ønskede placering fordi du kender dens stregkode eller dens kontekst og klik på Vælg hierarki knappen
 
Nubuck der SandalerTouch Flade Sneaker Sko Ecco L Brune OZPukiX
eller åbn Vis hierarki fanen, vælg det rigtige unikke hierarki fra listen og klik på Vælg hierarki knappen. Her kan du stadig ændre dit søgeudtryk til noget andet eller tilføje det til et andet hierarki, som for eksempel Skab 2/Hylde , hvis det kan hjælpe til at gøre listen mere overskuelig.
 

Efter du har klikket på Vælg hierarki knappen, vil det valgte hierarki blive kopieret til Aktuel placering søgeindgangen. Derefter klikkes på Find knappen for at udføre den aktuelle søgning som finder objekter som har denne placering.

Validering af hierarkiske data i redigeringstilstand

Når du ønsker at indsætte placeringsplysninger i en genstand i redigeringstilstand, kan du også bruge hierarkisk søgning (trunkeret eller ej) for at finde det rigtige placeringshierarki for at udfylde feltet. For et felt som Aktuel placering, i Placering | Fremtidig placering fane i en genstandspost, kan du åbne Find data for feltet vinduet, og gå til Vis hierarki fanen og taste din søgestreng i søgefeltet: Du vil så være i stand til at vælge den ønskede placering under det rigtige hierarki. Klik på Vælg knappen for at kopiere det laveste niveau i det valgte hierarki til Aktuel placering feltet (i det rigtige hierarki). Feltet nedenunder Aktuel placering er et ikke redigerbart kontekst felt, og vil først vise det relevante hierarki, når du har gemt posten. Din applikation kan være sat op, således at Aktuel placering kun kan udfyldes ved at bruge Skift placering ikonet over resultatliste.