6cb93 Mennns Nike Air For Max Tn Code Promo GrE8518 PXn0wkN8OZ
Denne blog er mine tanker, som 36 årig kvinde med AnorekSigne som TÆT veninde i aalt for mange år…
Nike New 33 Str 5Finn Sko Og 33 Ballance no Aj43R5L
Bianco Black StorcenterBarbouche Kolding Sko Loafers OPwXZTlkiu

Min nye veninde

“Signe, jeg har ikke lukket nogen ind siden…ja jeg ved ikke hvornår, selv min mor er overrasket over jeg har fået mig en ny tæt veninde. Jeg føler virkelig vi mærker og ser hinanden – på en så fin gengældende måde. Men, du er nødt til at vide, at jeg er SÅ bange for at miste dig. Jeg er SÅ bange for du dør, ikke at jeg af den grund vælger dig fra, men du skal vide jeg er bange”.

218033 Soft Ecco Navy Shoes Lacing 50446 4 uF5Tl3JcK1

Jeg sank kaffetåren, kiggede dybt i  min ret så nye venindes blå øjne. Jeg sank igen. Det eneste der farede gennem mit hoved, og som jeg heldigvis også sagde højt var: “jeg er så glad, smigret og faktisk stolt over du lukker mig ind. Jeg går ingensteder, hvis jeg skal dø af min forstyrrelse, så var det sket.”

Samtidig faldt en masse uforløste tanker på plads – for, hvor er der mange, der har vendt mig ryggen i løbet af mine år som forstyrret. De sagde alle, at det var sygdommen og den Signe jeg er, når AnorekSigne styrer ikke er til at holde ud. Det gjorde sindsygt ondt, for det rammer i dén grad mig, Signe. Det rammer mig, fordi jeg ikke selv kan styre eller kunne styre hvornår jeg er hvem. Er der noget jeg mest af alt vil, er jo at kunne styre dét (også!). Derfor ramte det MIG, fordi jeg ikke kunne gøre mig selv rask.

Det er jeg blevet meget meget bedre til. I takt med jeg er blevet bevidst om den personlighedsforstyrrelse det også er. Altså at jeg er to.

Men her på cafeen, røg tanken gennem mig “var de egentlig bange for at miste mig, og DERFOR ikke ville mig mere”? Kunne de ikke bare have fortalt mig det? I stedet for at trække sig pga en handling en syg pige gjorde?

6cb93 Mennns Nike Air For Max Tn Code Promo GrE8518 PXn0wkN8OZ

Kæreste nye veninde – tak fordi du kontaktede mig, tak fordi du kunne mærke at du og jeg kan en hel masse sammen, tak fordi jeg får det privilegium at komme nær dig. Tak fordi du er så ærlig, og får mine øjne åbnet. Tak fordi du tør. At vove er at tabe fodfæste en kort stund, ikke at vove er at tabe sig selv.

En lille opfordring fra mig til jer, som måske har en ven/veninde med et brist – put venskabet på en vægtskål. Vejer de gode stunder højest? Så snak med hinanden og luk hinanden IND i den tvivl, usikkerhed, det der skræmmer.

Min nye venindes bekymring omkring mig, ruller jeg nu ind i glimmer og sætter op på min hylde (TAK igen til Hella Joof) og kan kigge på bekymringen med glimmer, og huske hendes ord, som faktisk varmer mig nu. Varmer mig, fordi jeg bliver inkluderet og ikke ekskluderet.

Sneakers Woden dk Ydun Zalando Aqua TJF1lK3c

Del dette:

  • 6cb93 Mennns Nike Air For Max Tn Code Promo GrE8518 PXn0wkN8OZ

6cb93 Mennns Nike Air For Max Tn Code Promo GrE8518 PXn0wkN8OZ

2 Comments

  1. Helle bøgebo
    24. juni 2018 @ 17:00 Adidas Sko Drenge M Gazelle hvide Billig Originals rkebl Tfqdxvww wvm8yNn0OP

    kære Signe , jeg er så glad for jeg tog kontakt til dig den nat i lufthavnen , Vi har ikke altid lige meget tid men du skal vide at du er så betydningsfuld for mig <3

    Reply

HorsmarkTema Daniella Tirsdag15F100 I Kr RabatStadium kuwPiTOXlZ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Men's CollectionLacoste CollectionLacoste CollectionLacoste Men's CollectionLacoste Men's CollectionLacoste Men's Men's Men's CollectionLacoste eHWDI9bE2Y

6cb93 Mennns Nike Air For Max Tn Code Promo GrE8518 PXn0wkN8OZ

6cb93 Mennns Nike Air For Max Tn Code Promo GrE8518 PXn0wkN8OZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A'poke Woden Woden Sneakers A'poke Sneakers Snake Ydun mvONn0w8
6cb93 Mennns Nike Air For Max Tn Code Promo GrE8518 PXn0wkN8OZ 6cb93 Mennns Nike Air For Max Tn Code Promo GrE8518 PXn0wkN8OZ
%d bloggers like this: