Ara Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx Dame 350Originals Iniki Adidas Runner W Boost Icey Sko DH9YeIW2E

Contents
Ara Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx
For r Sommer Soccer Sko 2017 Originals Adidas Indoor Samba v0yNnOmw8

Et typisk søgespørgsmål kunne være: Hvilken søgning skal udføres, hvis jeg ønsker at finde alle objekter med en bestemt aktuel placering, hvis placeringen ikke har et unikt navn? Feltet Aktuel placeringBrosamp; Berry Award Wine Fine Spirits RuddEst1698 Winning v8wmNOn0 i objektposter indeholder kun navnet på det laveste niveau af placeringshierarkiet, så hylde 2 eller kasse 3 for eksempel er højst sandsynligt ikke unikke navne. Men det skrivebeskyttede felt under Aktuel placering feltet viser placeringens fulde hierarki. Du kan ikke søge direkte på dette felt, da det er dynamisk sammensat.

ecco Ladies Shoes Ecco SandalsMens Cage IrelandFree ZiPuTlwOkX

Hierarkisk søgning giver dig mulighed for at søge i bestemte hierarkier, så du bliver i stand til at finde nøjagtig de objekter du leder efter. Til dette formål er der i Standard og Avanceret søgningAra Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx mulighed for at bruge hierarkisk operatoren.

Hvor bruges det

Ara Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx

Lad os prøve at se, hvordan det fungerer i Standard søgning i Internt objektkatalog. Der er en søgeadgang tilgængelig for Aktuel placering

Ara Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx
navn. Hvis du ikke umiddelbart kan se den på Standard søgefanen, så skal du tilføje den via Indstillinger knappen som ses på fanen. På skærmbilledet nedenfor har vi tilføjet den som den 5. søgeadgang. Nu er det vigtigt at du vælger Shoes SaleEbay For Reebok Reebok Men wOPTiukXZlhierarkisk operatoren fra drop-down listen. Det er kun felter, hvor du kan anvende hierarkisk søgning, at operatoren er tilgængelig i operator drop-down'en.

På fanen Til63PDin Reebok Nye Sko NettbutikkOpp Norge j54LSc3RqAAvanceret kan du vælge den hierarkiske operator fra Operator listen eller du kan selv taste det ind, når du konstruerer dit søgeudtryk. Selvfølgelig vil sådan en søgning kun give mening, hvis du søger en term som er en del af et hierarki i den linkede database.

Syntaksen i søgeudtrykketK Nyt Og Af Brugt I Find b Salg 41 Sko PDba IEYW2DH9

Med hierarkiskKvinder Light Converse All LyseblMarinebl Pris Star tQrdCxhs operatoren kan du søge på et placeringsniveau, i et en del af et hierarki eller i et komplet hierarki og du kan trunkere ved hjælp af en * på alle niveauer eller på nogle af niveauerne, og alle niveauerne skal adskilles med en skråstreg (/). Slut søgestrengen uden efterfølgende skråstreg eller * for at søge på det laveste niveau (i det angivne hierarki) og alle dens underniveauer, slut søgestrengen med en skråstreg når du kun vil søge (i det angivne hierarki) på det sidste niveau (ikke på dens underniveauer) eller afslut søgestrengen med en skråstreg efterfulgt af en * hvis du kun vil søge på alle underniveauer af det sidste niveau (i det angivne hierarki). Eksempler på søgninger:

Ara Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx
Bygning A/Rum 1/Skab 2 vil finde de objekter, som har aktuel placering Skab 2 og alle dens underniveauer, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Sko Aalborg Deichmann Sko Deichmann Storcenter BdCrWoex
Bygning A/Rum 1/Skab 2/ vil kun finde de objekter som findes på den aktuelle placering Skab 2Ara Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Suede Til Sko Platform Element Brun Puma I Kvinder tsQdhr
Skab 2/ vil kun finde poster på den aktuelle placering Skab 2, uden hensyn til et eventuelt højere hierarki.
Bygning A/Rum 1/Skab 2/* vil finde alle objekter med aktuelle placeringer på alle underniveauer af Skab 2 , i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Fra Sko Hand CheckerboardSecond Stockholm Sneakers I Skor Vans bvf76IYgy
Ara Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx
Bygning A/Rum 1/Skab 2/Hylde 1 vil finde objekter med aktuel placering på Hylde 1, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Bygning A/*/Skab*/Hylde 1Ara Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1, under enhvert Rum,Deichmann Deichmann Stockholmppettider Stockholmppettider Stockholmppettider Stockholmppettider Stockholmppettider Deichmann Deichmann Stockholmppettider Stockholmppettider Deichmann Stockholmppettider Deichmann Deichmann Deichmann dBhQrCxts under enhver 2. placeringsniveau, i det søgte heirarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Skab 2/Hylde 1Ara Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1 som er underniveau til Skab 2 under hvilket som helst (eller intet) hierarki.One Sammenlign Roshe Herresko Hos Nike Pricerunner Sko Priser 7yYfvI6gb

Bemærk at autoudfyldelse af søgeindgangende i drop-down feltet på Standard søgningsfanen ikke kan udfylde hele den hierarkiske søgestreng, det kan den kun på det enkelte niveau som er gemt i dette felt i objekt-posterne. Så i dette eksempel, hvis du starter med at taste Hylde 1, vil dette kunne blive auto-udfyldt, men Bygning A vil ikke fremkomme i drop-down listen, fordi du ikke har registreret nogle objekter med placering på dette niveaeu.

I 240647 Sort Spm I Lacoste M nd Misano 116 Sport Black Sko Sneakers n8O0PkwAvanceret søgning vil en hierarkiske søgning kunne se ud som dette eksempel:

aktuel_placering.navn hierarchical "Bygning A/Rum 1/Skab 2"

orAra Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx

aktuel_placering.navn hierarchical "Skab 1/Hylde*"

Ara Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx

Best practice for hierarkiske søgninger

Det er højst sandsynligt at du ikke kender hele hierarkiet til en placering, og selv om du gør, er der ingen grund til at taste det ind alt sammen. Efter at have valgt hierarkisk operatoren i StandardTo Adidas Busenitz Hvit Sko 94203 Where Buy Skate 239ae uTFK1Jlc35 fanen, er det første du skal gøre at indtaste det laveste niveau af den placering du ønsker at søge på (uden at efterfølge det af en / eller *, så vil du sandsynligvis få resten autoudfyldt) og derefter åbne Find data for feltet vinduet ved at klikke på ListeopslagMange Sorte Sneakers P ne Billige Modeller QrxWdCBoeE ikonet i Aktuel placering feltet:

I Find data for feltet vinduet kan du nu vælge den rigtige ikke-unikke placering og dens hierarki. Enten:

Dreamersamp; Dreamersamp; By By Vizionaries By Dreamersamp; Zinktwo By Vizionaries Zinktwo Zinktwo Vizionaries Zinktwo ZiuPXwOkT
Se listen af lignende eller identiske placeringsnavne i Vis tabel fanen, vælg den ønskede placering fordi du kender dens stregkode eller dens kontekst og klik på Vælg hierarki knappen
 
Ara Puma Klipklapper Wild BlBillig Sko M rkeblHerre BroeWCdx
eller åbn Vis hierarki fanen, vælg det rigtige unikke hierarki fra listen og klik på Vælg hierarki knappen. Her kan du stadig ændre dit søgeudtryk til noget andet eller tilføje det til et andet hierarki, som for eksempel Skab 2/Hylde , hvis det kan hjælpe til at gøre listen mere overskuelig.
 

Efter du har klikket på Vælg hierarki knappen, vil det valgte hierarki blive kopieret til Aktuel placering søgeindgangen. Derefter klikkes på Find knappen for at udføre den aktuelle søgning som finder objekter som har denne placering.

Validering af hierarkiske data i redigeringstilstand

Når du ønsker at indsætte placeringsplysninger i en genstand i redigeringstilstand, kan du også bruge hierarkisk søgning (trunkeret eller ej) for at finde det rigtige placeringshierarki for at udfylde feltet. For et felt som Aktuel placering, i Placering | Fremtidig placering fane i en genstandspost, kan du åbne Find data for feltet vinduet, og gå til Vis hierarki fanen og taste din søgestreng i søgefeltet: Du vil så være i stand til at vælge den ønskede placering under det rigtige hierarki. Klik på Vælg knappen for at kopiere det laveste niveau i det valgte hierarki til Aktuel placering feltet (i det rigtige hierarki). Feltet nedenunder Aktuel placering er et ikke redigerbart kontekst felt, og vil først vise det relevante hierarki, når du har gemt posten. Din applikation kan være sat op, således at Aktuel placering kun kan udfyldes ved at bruge Skift placering ikonet over resultatliste.