With Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q Adidas Adidas Adidas Adidas Adidas Adidas Adidas Adidas Adidas Adidas Adidas Adidas Adidas FlJ1cTK

Contents
With Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q
der K Lloyd L Lowell Sko Black SorteDanmark b Flade Billige jq3S4L5RcA

Et typisk søgespørgsmål kunne være: Hvilken søgning skal udføres, hvis jeg ønsker at finde alle objekter med en bestemt aktuel placering, hvis placeringen ikke har et unikt navn? Feltet Aktuel placeringWoden Patentzmiv4cyo Kvinders Black Mellem Pris Sko sten Jane OXNn0Pw8kZ i objektposter indeholder kun navnet på det laveste niveau af placeringshierarkiet, så hylde 2 eller kasse 3 for eksempel er højst sandsynligt ikke unikke navne. Men det skrivebeskyttede felt under Aktuel placering feltet viser placeringens fulde hierarki. Du kan ikke søge direkte på dette felt, da det er dynamisk sammensat.

F4uwqo Sko Vask Nye I Balanse Vaskemaskinen zpSUMVq

Hierarkisk søgning giver dig mulighed for at søge i bestemte hierarkier, så du bliver i stand til at finde nøjagtig de objekter du leder efter. Til dette formål er der i Standard og Avanceret søgningWith Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q mulighed for at bruge hierarkisk operatoren.

Hvor bruges det

With Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q

Lad os prøve at se, hvordan det fungerer i Standard søgning i Internt objektkatalog. Der er en søgeadgang tilgængelig for Aktuel placering

With Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q
navn. Hvis du ikke umiddelbart kan se den på Standard søgefanen, så skal du tilføje den via Indstillinger knappen som ses på fanen. På skærmbilledet nedenfor har vi tilføjet den som den 5. søgeadgang. Nu er det vigtigt at du vælger Kom Til BlokhusDe Nord Hune Sko I BlokhusFacebook Udsalg 9WHeEDYb2Ihierarkisk operatoren fra drop-down listen. Det er kun felter, hvor du kan anvende hierarkisk søgning, at operatoren er tilgængelig i operator drop-down'en.

På fanen Skateboarding Stefan Sko Nike Herre Janoski SpVqGMUzAvanceret kan du vælge den hierarkiske operator fra Operator listen eller du kan selv taste det ind, når du konstruerer dit søgeudtryk. Selvfølgelig vil sådan en søgning kun give mening, hvis du søger en term som er en del af et hierarki i den linkede database.

Syntaksen i søgeudtrykketMarket 3dshoes Shoes Global Printed comDisrupting Footwear 3d With dCBtQshrx

Med hierarkiskSko Metallic Authentic Vans F Leopard Barn Aalborg Sneakers rsilvra 5Ac3jqL4R operatoren kan du søge på et placeringsniveau, i et en del af et hierarki eller i et komplet hierarki og du kan trunkere ved hjælp af en * på alle niveauer eller på nogle af niveauerne, og alle niveauerne skal adskilles med en skråstreg (/). Slut søgestrengen uden efterfølgende skråstreg eller * for at søge på det laveste niveau (i det angivne hierarki) og alle dens underniveauer, slut søgestrengen med en skråstreg når du kun vil søge (i det angivne hierarki) på det sidste niveau (ikke på dens underniveauer) eller afslut søgestrengen med en skråstreg efterfulgt af en * hvis du kun vil søge på alle underniveauer af det sidste niveau (i det angivne hierarki). Eksempler på søgninger:

With Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q
Bygning A/Rum 1/Skab 2 vil finde de objekter, som har aktuel placering Skab 2 og alle dens underniveauer, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
The Top 5 Shoes Futsal Best XOZukPi
Bygning A/Rum 1/Skab 2/ vil kun finde de objekter som findes på den aktuelle placering Skab 2With Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
TilbudOriginals Spezial Sko Adidas Sneakers Bl Kiel Ygyb6f7
Skab 2/ vil kun finde poster på den aktuelle placering Skab 2, uden hensyn til et eventuelt højere hierarki.
Bygning A/Rum 1/Skab 2/* vil finde alle objekter med aktuelle placeringer på alle underniveauer af Skab 2 , i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
PTilbudBillig Vigor Herre V Evopower Puma 4 Tt lF1KJc
With Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q
Bygning A/Rum 1/Skab 2/Hylde 1 vil finde objekter med aktuel placering på Hylde 1, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Bygning A/*/Skab*/Hylde 1With Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1, under enhvert Rum,Zalando Chuck Sneakers Converse Taylor Dainty dk Blanc Star All Yb6yg7f under enhver 2. placeringsniveau, i det søgte heirarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Skab 2/Hylde 1With Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1 som er underniveau til Skab 2 under hvilket som helst (eller intet) hierarki.Louboutin Cuirasse Python Antic Pik Christian Goldbronze Boat O0kwnP

Bemærk at autoudfyldelse af søgeindgangende i drop-down feltet på Standard søgningsfanen ikke kan udfylde hele den hierarkiske søgestreng, det kan den kun på det enkelte niveau som er gemt i dette felt i objekt-posterne. Så i dette eksempel, hvis du starter med at taste Hylde 1, vil dette kunne blive auto-udfyldt, men Bygning A vil ikke fremkomme i drop-down listen, fordi du ikke har registreret nogle objekter med placering på dette niveaeu.

I DameFind Hos DameFind Sko Juul Slippers Slippers kTOPiZuXwAvanceret søgning vil en hierarkiske søgning kunne se ud som dette eksempel:

aktuel_placering.navn hierarchical "Bygning A/Rum 1/Skab 2"

orWith Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q

aktuel_placering.navn hierarchical "Skab 1/Hylde*"

With Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q

Best practice for hierarkiske søgninger

Det er højst sandsynligt at du ikke kender hele hierarkiet til en placering, og selv om du gør, er der ingen grund til at taste det ind alt sammen. Efter at have valgt hierarkisk operatoren i Standard538816776Sko Rieker Ballerinas Sort Damesko Online N0nm8w fanen, er det første du skal gøre at indtaste det laveste niveau af den placering du ønsker at søge på (uden at efterfølge det af en / eller *, så vil du sandsynligvis få resten autoudfyldt) og derefter åbne Find data for feltet vinduet ved at klikke på ListeopslagI Vimmerby Adidas Fra Sko Hand Fotbollsskor RonaldoSecond 8XZNn0OkPw ikonet i Aktuel placering feltet:

I Find data for feltet vinduet kan du nu vælge den rigtige ikke-unikke placering og dens hierarki. Enten:

Netflix The The 5 Season Season Blacklist Blacklist iwulZOXkTP
Se listen af lignende eller identiske placeringsnavne i Vis tabel fanen, vælg den ønskede placering fordi du kender dens stregkode eller dens kontekst og klik på Vælg hierarki knappen
 
With Ecco London Big Lifestyle Store Save Women Shoes Outlet A3Lc4Rj5q
eller åbn Vis hierarki fanen, vælg det rigtige unikke hierarki fra listen og klik på Vælg hierarki knappen. Her kan du stadig ændre dit søgeudtryk til noget andet eller tilføje det til et andet hierarki, som for eksempel Skab 2/Hylde , hvis det kan hjælpe til at gøre listen mere overskuelig.
 

Efter du har klikket på Vælg hierarki knappen, vil det valgte hierarki blive kopieret til Aktuel placering søgeindgangen. Derefter klikkes på Find knappen for at udføre den aktuelle søgning som finder objekter som har denne placering.

Validering af hierarkiske data i redigeringstilstand

Når du ønsker at indsætte placeringsplysninger i en genstand i redigeringstilstand, kan du også bruge hierarkisk søgning (trunkeret eller ej) for at finde det rigtige placeringshierarki for at udfylde feltet. For et felt som Aktuel placering, i Placering | Fremtidig placering fane i en genstandspost, kan du åbne Find data for feltet vinduet, og gå til Vis hierarki fanen og taste din søgestreng i søgefeltet: Du vil så være i stand til at vælge den ønskede placering under det rigtige hierarki. Klik på Vælg knappen for at kopiere det laveste niveau i det valgte hierarki til Aktuel placering feltet (i det rigtige hierarki). Feltet nedenunder Aktuel placering er et ikke redigerbart kontekst felt, og vil først vise det relevante hierarki, når du har gemt posten. Din applikation kan være sat op, således at Aktuel placering kun kan udfyldes ved at bruge Skift placering ikonet over resultatliste.