Sport Gtx Phantomblackdawn Dame Effect Salomon Tursko Blue tdshQrCx
Denne blog er mine tanker, som 36 årig kvinde med AnorekSigne som TÆT veninde i aalt for mange år…
PostsFacebook Undergroundcollection Undergroundcollection PostsFacebook PostsFacebook Undergroundcollection PostsFacebook PostsFacebook Undergroundcollection Undergroundcollection 34jALq5R
R4775 Sku9148078 75 Liv Rieker Youtube l1KJTFuc3

Min nye veninde

“Signe, jeg har ikke lukket nogen ind siden…ja jeg ved ikke hvornår, selv min mor er overrasket over jeg har fået mig en ny tæt veninde. Jeg føler virkelig vi mærker og ser hinanden – på en så fin gengældende måde. Men, du er nødt til at vide, at jeg er SÅ bange for at miste dig. Jeg er SÅ bange for du dør, ikke at jeg af den grund vælger dig fra, men du skal vide jeg er bange”.

M Fodbold Samba Adidas Clear BlHvid Originals nd Ny GrOriginal b7fY6gy

Jeg sank kaffetåren, kiggede dybt i  min ret så nye venindes blå øjne. Jeg sank igen. Det eneste der farede gennem mit hoved, og som jeg heldigvis også sagde højt var: “jeg er så glad, smigret og faktisk stolt over du lukker mig ind. Jeg går ingensteder, hvis jeg skal dø af min forstyrrelse, så var det sket.”

Samtidig faldt en masse uforløste tanker på plads – for, hvor er der mange, der har vendt mig ryggen i løbet af mine år som forstyrret. De sagde alle, at det var sygdommen og den Signe jeg er, når AnorekSigne styrer ikke er til at holde ud. Det gjorde sindsygt ondt, for det rammer i dén grad mig, Signe. Det rammer mig, fordi jeg ikke selv kan styre eller kunne styre hvornår jeg er hvem. Er der noget jeg mest af alt vil, er jo at kunne styre dét (også!). Derfor ramte det MIG, fordi jeg ikke kunne gøre mig selv rask.

Det er jeg blevet meget meget bedre til. I takt med jeg er blevet bevidst om den personlighedsforstyrrelse det også er. Altså at jeg er to.

Men her på cafeen, røg tanken gennem mig “var de egentlig bange for at miste mig, og DERFOR ikke ville mig mere”? Kunne de ikke bare have fortalt mig det? I stedet for at trække sig pga en handling en syg pige gjorde?

Sport Gtx Phantomblackdawn Dame Effect Salomon Tursko Blue tdshQrCx

Kæreste nye veninde – tak fordi du kontaktede mig, tak fordi du kunne mærke at du og jeg kan en hel masse sammen, tak fordi jeg får det privilegium at komme nær dig. Tak fordi du er så ærlig, og får mine øjne åbnet. Tak fordi du tør. At vove er at tabe fodfæste en kort stund, ikke at vove er at tabe sig selv.

En lille opfordring fra mig til jer, som måske har en ven/veninde med et brist – put venskabet på en vægtskål. Vejer de gode stunder højest? Så snak med hinanden og luk hinanden IND i den tvivl, usikkerhed, det der skræmmer.

Min nye venindes bekymring omkring mig, ruller jeg nu ind i glimmer og sætter op på min hylde (TAK igen til Hella Joof) og kan kigge på bekymringen med glimmer, og huske hendes ord, som faktisk varmer mig nu. Varmer mig, fordi jeg bliver inkluderet og ikke ekskluderet.

Yeezy 350 Emerge Of Black Photos V2 The Friday Releases Boost D2IW9YEH

Del dette:

  • Sport Gtx Phantomblackdawn Dame Effect Salomon Tursko Blue tdshQrCx

Sport Gtx Phantomblackdawn Dame Effect Salomon Tursko Blue tdshQrCx

2 Comments

  1. Helle bøgebo
    24. juni 2018 @ 17:00 Sko nd Adidas Supernova Sequence 9 Dame Aq3549aq3549 Sort M L b rCoWexdBQ

    kære Signe , jeg er så glad for jeg tog kontakt til dig den nat i lufthavnen , Vi har ikke altid lige meget tid men du skal vide at du er så betydningsfuld for mig <3

    Reply

Sko Sort Hos K Tamaris 53622548 b Nyheder Outlet Damer be K c4R35AjLSq

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LacosteShop LacosteShop Webshop Sko Message Sko LacosteShop Online Sko Message Webshop Online thQrCds

Sport Gtx Phantomblackdawn Dame Effect Salomon Tursko Blue tdshQrCx

Sport Gtx Phantomblackdawn Dame Effect Salomon Tursko Blue tdshQrCx

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Salomon com Dame Salg Billige NorgeJondelcoon Sko 345jLAR
Sport Gtx Phantomblackdawn Dame Effect Salomon Tursko Blue tdshQrCx Sport Gtx Phantomblackdawn Dame Effect Salomon Tursko Blue tdshQrCx
%d bloggers like this: