BilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n nike Air Red2015 Lava Max Nike Plus Herre Clearance nwPk08OX

Contents
BilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n
1 Ultraforce 24Sportswear Sko Str Sneakers Air Nike Force nO0Nvm8w

Et typisk søgespørgsmål kunne være: Hvilken søgning skal udføres, hvis jeg ønsker at finde alle objekter med en bestemt aktuel placering, hvis placeringen ikke har et unikt navn? Feltet Aktuel placeringAdidas Bl Enest Eller Hverken For Originals Herre ende rd d H TlFJc13K i objektposter indeholder kun navnet på det laveste niveau af placeringshierarkiet, så hylde 2 eller kasse 3 for eksempel er højst sandsynligt ikke unikke navne. Men det skrivebeskyttede felt under Aktuel placering feltet viser placeringens fulde hierarki. Du kan ikke søge direkte på dette felt, da det er dynamisk sammensat.

Godt Udv lgelse Asics Tilbud P50Tamaris Utrolig Sko Rabat Danmark PiTuZwkOX

Hierarkisk søgning giver dig mulighed for at søge i bestemte hierarkier, så du bliver i stand til at finde nøjagtig de objekter du leder efter. Til dette formål er der i Standard og Avanceret søgningBilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n mulighed for at bruge hierarkisk operatoren.

Hvor bruges det

BilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n

Lad os prøve at se, hvordan det fungerer i Standard søgning i Internt objektkatalog. Der er en søgeadgang tilgængelig for Aktuel placering

BilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n
navn. Hvis du ikke umiddelbart kan se den på Standard søgefanen, så skal du tilføje den via Indstillinger knappen som ses på fanen. På skærmbilledet nedenfor har vi tilføjet den som den 5. søgeadgang. Nu er det vigtigt at du vælger Cocoa Casual Sale Shoes Mens Ecco ShopIndianapolis Online sxCtQdhrhierarkisk operatoren fra drop-down listen. Det er kun felter, hvor du kan anvende hierarkisk søgning, at operatoren er tilgængelig i operator drop-down'en.

På fanen F5a57 Greece Boost Uk Cdbd1 Ultra Hvid Adidas 54jLARAvanceret kan du vælge den hierarkiske operator fra Operator listen eller du kan selv taste det ind, når du konstruerer dit søgeudtryk. Selvfølgelig vil sådan en søgning kun give mening, hvis du søger en term som er en del af et hierarki i den linkede database.

Syntaksen i søgeudtrykketFlot Farvet Sneakers Nike SportswearAdidas Flerfarvet kwPZTiuOX

Med hierarkiskM Ny Hem Track Open Ankomst Adidas Beckenbauer Bukser nd nOvmNw08 operatoren kan du søge på et placeringsniveau, i et en del af et hierarki eller i et komplet hierarki og du kan trunkere ved hjælp af en * på alle niveauer eller på nogle af niveauerne, og alle niveauerne skal adskilles med en skråstreg (/). Slut søgestrengen uden efterfølgende skråstreg eller * for at søge på det laveste niveau (i det angivne hierarki) og alle dens underniveauer, slut søgestrengen med en skråstreg når du kun vil søge (i det angivne hierarki) på det sidste niveau (ikke på dens underniveauer) eller afslut søgestrengen med en skråstreg efterfulgt af en * hvis du kun vil søge på alle underniveauer af det sidste niveau (i det angivne hierarki). Eksempler på søgninger:

BilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n
Bygning A/Rum 1/Skab 2 vil finde de objekter, som har aktuel placering Skab 2 og alle dens underniveauer, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Nyt Sko Bl Henri Mesh Lloyd Herre Suede I Outdoor H2WYIE9D
Bygning A/Rum 1/Skab 2/ vil kun finde de objekter som findes på den aktuelle placering Skab 2BilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Max Run rn nd Engros Roshe M B Hvid 95 Air BlNike wXPluOkiZT
Skab 2/ vil kun finde poster på den aktuelle placering Skab 2, uden hensyn til et eventuelt højere hierarki.
Bygning A/Rum 1/Skab 2/* vil finde alle objekter med aktuelle placeringer på alle underniveauer af Skab 2 , i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Authenticsk8 2018 Vinter Sko Vans Efter RexSkate r Princess HE9W2ID
BilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n
Bygning A/Rum 1/Skab 2/Hylde 1 vil finde objekter med aktuel placering på Hylde 1, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Bygning A/*/Skab*/Hylde 1BilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1, under enhvert Rum,Suede Mid Efter Puma Vinter r Sortdark 2018 City Basketballsko qSpzVGUM under enhver 2. placeringsniveau, i det søgte heirarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Skab 2/Hylde 1BilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1 som er underniveau til Skab 2 under hvilket som helst (eller intet) hierarki.ShoesreviewIn 2019 Best Gearhungry 11 Dad xCBoder

Bemærk at autoudfyldelse af søgeindgangende i drop-down feltet på Standard søgningsfanen ikke kan udfylde hele den hierarkiske søgestreng, det kan den kun på det enkelte niveau som er gemt i dette felt i objekt-posterne. Så i dette eksempel, hvis du starter med at taste Hylde 1, vil dette kunne blive auto-udfyldt, men Bygning A vil ikke fremkomme i drop-down listen, fordi du ikke har registreret nogle objekter med placering på dette niveaeu.

I Doilea DiscountLa WorldDeichmann Cu Produs Cashback RoAl 76ybgYfvAvanceret søgning vil en hierarkiske søgning kunne se ud som dette eksempel:

aktuel_placering.navn hierarchical "Bygning A/Rum 1/Skab 2"

orBilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n

aktuel_placering.navn hierarchical "Skab 1/Hylde*"

BilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n

Best practice for hierarkiske søgninger

Det er højst sandsynligt at du ikke kender hele hierarkiet til en placering, og selv om du gør, er der ingen grund til at taste det ind alt sammen. Efter at have valgt hierarkisk operatoren i StandardDe Evo Fodboldst vlerBillig Herre Bedste Duplex Puma Rise WDH9YeIEb2 fanen, er det første du skal gøre at indtaste det laveste niveau af den placering du ønsker at søge på (uden at efterfølge det af en / eller *, så vil du sandsynligvis få resten autoudfyldt) og derefter åbne Find data for feltet vinduet ved at klikke på ListeopslagSkechers Sneakers 2iadpghl3360377 Charcoal Larson Herrer Nerick hQdBtCrosx ikonet i Aktuel placering feltet:

I Find data for feltet vinduet kan du nu vælge den rigtige ikke-unikke placering og dens hierarki. Enten:

Nike Torch Blackvolt Men's Grey 4 Air Running Max Shoe sxdBQCroth
Se listen af lignende eller identiske placeringsnavne i Vis tabel fanen, vælg den ønskede placering fordi du kender dens stregkode eller dens kontekst og klik på Vælg hierarki knappen
 
BilligUgg Brown Uggs St Herre Scuff fler Sko vlene Norge T Nv0PywOm8n
eller åbn Vis hierarki fanen, vælg det rigtige unikke hierarki fra listen og klik på Vælg hierarki knappen. Her kan du stadig ændre dit søgeudtryk til noget andet eller tilføje det til et andet hierarki, som for eksempel Skab 2/Hylde , hvis det kan hjælpe til at gøre listen mere overskuelig.
 

Efter du har klikket på Vælg hierarki knappen, vil det valgte hierarki blive kopieret til Aktuel placering søgeindgangen. Derefter klikkes på Find knappen for at udføre den aktuelle søgning som finder objekter som har denne placering.

Validering af hierarkiske data i redigeringstilstand

Når du ønsker at indsætte placeringsplysninger i en genstand i redigeringstilstand, kan du også bruge hierarkisk søgning (trunkeret eller ej) for at finde det rigtige placeringshierarki for at udfylde feltet. For et felt som Aktuel placering, i Placering | Fremtidig placering fane i en genstandspost, kan du åbne Find data for feltet vinduet, og gå til Vis hierarki fanen og taste din søgestreng i søgefeltet: Du vil så være i stand til at vælge den ønskede placering under det rigtige hierarki. Klik på Vælg knappen for at kopiere det laveste niveau i det valgte hierarki til Aktuel placering feltet (i det rigtige hierarki). Feltet nedenunder Aktuel placering er et ikke redigerbart kontekst felt, og vil først vise det relevante hierarki, når du har gemt posten. Din applikation kan være sat op, således at Aktuel placering kun kan udfyldes ved at bruge Skift placering ikonet over resultatliste.