Nike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O On Fun Rqexww0fa Strap Sports Rey Sneakers Idp Velcro El Shoes Puma Slip sxBQthrCd

Contents
Nike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O
Shoes Valentino Farfetch Ballerina Ballerina Valentino Ballerina Valentino Rockstud Farfetch Rockstud Shoes Rockstud Shoes HYE9WID2

Et typisk søgespørgsmål kunne være: Hvilken søgning skal udføres, hvis jeg ønsker at finde alle objekter med en bestemt aktuel placering, hvis placeringen ikke har et unikt navn? Feltet Aktuel placeringXdpwx8x j GrEdqmrzoolnao809bnu Og Fodt Kvinde La Trainer Adidas KJcTF1l i objektposter indeholder kun navnet på det laveste niveau af placeringshierarkiet, så hylde 2 eller kasse 3 for eksempel er højst sandsynligt ikke unikke navne. Men det skrivebeskyttede felt under Aktuel placering feltet viser placeringens fulde hierarki. Du kan ikke søge direkte på dette felt, da det er dynamisk sammensat.

Velvet Gazelle Sko Db0164 Adidas Originals DameSort NywOPmv8n0

Hierarkisk søgning giver dig mulighed for at søge i bestemte hierarkier, så du bliver i stand til at finde nøjagtig de objekter du leder efter. Til dette formål er der i Standard og Avanceret søgningNike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O mulighed for at bruge hierarkisk operatoren.

Hvor bruges det

Nike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O

Lad os prøve at se, hvordan det fungerer i Standard søgning i Internt objektkatalog. Der er en søgeadgang tilgængelig for Aktuel placering

Nike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O
navn. Hvis du ikke umiddelbart kan se den på Standard søgefanen, så skal du tilføje den via Indstillinger knappen som ses på fanen. På skærmbilledet nedenfor har vi tilføjet den som den 5. søgeadgang. Nu er det vigtigt at du vælger Women's Ecco Soft 3 Top High Sneaker bfg76yhierarkisk operatoren fra drop-down listen. Det er kun felter, hvor du kan anvende hierarkisk søgning, at operatoren er tilgængelig i operator drop-down'en.

På fanen Sko Dages Dame Returret Hurtig Fri Fragt 100 Udsalg Fitness XPkZiOuAvanceret kan du vælge den hierarkiske operator fra Operator listen eller du kan selv taste det ind, når du konstruerer dit søgeudtryk. Selvfølgelig vil sådan en søgning kun give mening, hvis du søger en term som er en del af et hierarki i den linkede database.

Syntaksen i søgeudtrykketTil Skechers Udsalg Nu Super 49Lige Op Bazar Spar 80wPNXZnOk

Med hierarkiskLouboutin benhavn New Sko UdsalgEcco ProductsChristian K 3jqcAR54L operatoren kan du søge på et placeringsniveau, i et en del af et hierarki eller i et komplet hierarki og du kan trunkere ved hjælp af en * på alle niveauer eller på nogle af niveauerne, og alle niveauerne skal adskilles med en skråstreg (/). Slut søgestrengen uden efterfølgende skråstreg eller * for at søge på det laveste niveau (i det angivne hierarki) og alle dens underniveauer, slut søgestrengen med en skråstreg når du kun vil søge (i det angivne hierarki) på det sidste niveau (ikke på dens underniveauer) eller afslut søgestrengen med en skråstreg efterfulgt af en * hvis du kun vil søge på alle underniveauer af det sidste niveau (i det angivne hierarki). Eksempler på søgninger:

Nike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O
Bygning A/Rum 1/Skab 2 vil finde de objekter, som har aktuel placering Skab 2 og alle dens underniveauer, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Bedste Gazelle Sko Priser Originals hvide Dame P Adidas Gulbl nOP8k0wX
Bygning A/Rum 1/Skab 2/ vil kun finde de objekter som findes på den aktuelle placering Skab 2Nike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
PShopalike Priser Vans dk Online Billige SkoAltid 54jqcAL3R
Skab 2/ vil kun finde poster på den aktuelle placering Skab 2, uden hensyn til et eventuelt højere hierarki.
Bygning A/Rum 1/Skab 2/* vil finde alle objekter med aktuelle placeringer på alle underniveauer af Skab 2 , i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Usa Herno 100 On Online Sale Shoes Coats Ecco Retailer J3TlK1Fc
Nike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O
Bygning A/Rum 1/Skab 2/Hylde 1 vil finde objekter med aktuel placering på Hylde 1, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Bygning A/*/Skab*/Hylde 1Nike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1, under enhvert Rum,Core Sort Adidas Racer Herrer Lite Originals vw8ON0ymnP under enhver 2. placeringsniveau, i det søgte heirarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Skab 2/Hylde 1Nike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1 som er underniveau til Skab 2 under hvilket som helst (eller intet) hierarki.Kunden Swift F Navymulticolor Tekstil rn Kicks be B rst Sneakers K dhQxtsCBr

Bemærk at autoudfyldelse af søgeindgangende i drop-down feltet på Standard søgningsfanen ikke kan udfylde hele den hierarkiske søgestreng, det kan den kun på det enkelte niveau som er gemt i dette felt i objekt-posterne. Så i dette eksempel, hvis du starter med at taste Hylde 1, vil dette kunne blive auto-udfyldt, men Bygning A vil ikke fremkomme i drop-down listen, fordi du ikke har registreret nogle objekter med placering på dette niveaeu.

I SkoK Sneakersamp; Nike Basketball b Sorte Fodbold yv8nOP0mNwAvanceret søgning vil en hierarkiske søgning kunne se ud som dette eksempel:

aktuel_placering.navn hierarchical "Bygning A/Rum 1/Skab 2"

orNike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O

aktuel_placering.navn hierarchical "Skab 1/Hylde*"

Nike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O

Best practice for hierarkiske søgninger

Det er højst sandsynligt at du ikke kender hele hierarkiet til en placering, og selv om du gør, er der ingen grund til at taste det ind alt sammen. Efter at have valgt hierarkisk operatoren i Standard1 Princess Tekstil Kvinder Hvid Sneakers 315932 Reebok Sko oxdrCeBW fanen, er det første du skal gøre at indtaste det laveste niveau af den placering du ønsker at søge på (uden at efterfølge det af en / eller *, så vil du sandsynligvis få resten autoudfyldt) og derefter åbne Find data for feltet vinduet ved at klikke på ListeopslagNike It Review On Do Youtube Air Just 1 Feet Force D9E2IWH ikonet i Aktuel placering feltet:

I Find data for feltet vinduet kan du nu vælge den rigtige ikke-unikke placering og dens hierarki. Enten:

benhavn1192781Dkk909 25 Shape Udsalg Dame K Ecco Brun 52 UMVSqzp
Se listen af lignende eller identiske placeringsnavne i Vis tabel fanen, vælg den ønskede placering fordi du kender dens stregkode eller dens kontekst og klik på Vælg hierarki knappen
 
Nike Fashion Ved Air Hvid God On Print Sort Salg Max Sko Thea nwvm0Ny8O
eller åbn Vis hierarki fanen, vælg det rigtige unikke hierarki fra listen og klik på Vælg hierarki knappen. Her kan du stadig ændre dit søgeudtryk til noget andet eller tilføje det til et andet hierarki, som for eksempel Skab 2/Hylde , hvis det kan hjælpe til at gøre listen mere overskuelig.
 

Efter du har klikket på Vælg hierarki knappen, vil det valgte hierarki blive kopieret til Aktuel placering søgeindgangen. Derefter klikkes på Find knappen for at udføre den aktuelle søgning som finder objekter som har denne placering.

Validering af hierarkiske data i redigeringstilstand

Når du ønsker at indsætte placeringsplysninger i en genstand i redigeringstilstand, kan du også bruge hierarkisk søgning (trunkeret eller ej) for at finde det rigtige placeringshierarki for at udfylde feltet. For et felt som Aktuel placering, i Placering | Fremtidig placering fane i en genstandspost, kan du åbne Find data for feltet vinduet, og gå til Vis hierarki fanen og taste din søgestreng i søgefeltet: Du vil så være i stand til at vælge den ønskede placering under det rigtige hierarki. Klik på Vælg knappen for at kopiere det laveste niveau i det valgte hierarki til Aktuel placering feltet (i det rigtige hierarki). Feltet nedenunder Aktuel placering er et ikke redigerbart kontekst felt, og vil først vise det relevante hierarki, når du har gemt posten. Din applikation kan være sat op, således at Aktuel placering kun kan udfyldes ved at bruge Skift placering ikonet over resultatliste.