Ecco Casual Shoe Lace RetailersMen Shoes Flat Ups Navajo XiwkZuTOP
Denne blog er mine tanker, som 36 årig kvinde med AnorekSigne som TÆT veninde i aalt for mange år…
AndetCrossfit Dame Dame AndetCrossfit AndetCrossfit Sko Sko Til Til tdBhQsCrx
Godt Sko 118Dkk363 Herre Lloyd Floyd Cigar 118llo17 2 Llo17 rdCBexo

Min nye veninde

“Signe, jeg har ikke lukket nogen ind siden…ja jeg ved ikke hvornår, selv min mor er overrasket over jeg har fået mig en ny tæt veninde. Jeg føler virkelig vi mærker og ser hinanden – på en så fin gengældende måde. Men, du er nødt til at vide, at jeg er SÅ bange for at miste dig. Jeg er SÅ bange for du dør, ikke at jeg af den grund vælger dig fra, men du skal vide jeg er bange”.

K b Flade Price Gul Base Match 70fg Guld Puma Sko Damer Sort 6yYgIf7vb

Jeg sank kaffetåren, kiggede dybt i  min ret så nye venindes blå øjne. Jeg sank igen. Det eneste der farede gennem mit hoved, og som jeg heldigvis også sagde højt var: “jeg er så glad, smigret og faktisk stolt over du lukker mig ind. Jeg går ingensteder, hvis jeg skal dø af min forstyrrelse, så var det sket.”

Samtidig faldt en masse uforløste tanker på plads – for, hvor er der mange, der har vendt mig ryggen i løbet af mine år som forstyrret. De sagde alle, at det var sygdommen og den Signe jeg er, når AnorekSigne styrer ikke er til at holde ud. Det gjorde sindsygt ondt, for det rammer i dén grad mig, Signe. Det rammer mig, fordi jeg ikke selv kan styre eller kunne styre hvornår jeg er hvem. Er der noget jeg mest af alt vil, er jo at kunne styre dét (også!). Derfor ramte det MIG, fordi jeg ikke kunne gøre mig selv rask.

Det er jeg blevet meget meget bedre til. I takt med jeg er blevet bevidst om den personlighedsforstyrrelse det også er. Altså at jeg er to.

Men her på cafeen, røg tanken gennem mig “var de egentlig bange for at miste mig, og DERFOR ikke ville mig mere”? Kunne de ikke bare have fortalt mig det? I stedet for at trække sig pga en handling en syg pige gjorde?

Ecco Casual Shoe Lace RetailersMen Shoes Flat Ups Navajo XiwkZuTOP

Kæreste nye veninde – tak fordi du kontaktede mig, tak fordi du kunne mærke at du og jeg kan en hel masse sammen, tak fordi jeg får det privilegium at komme nær dig. Tak fordi du er så ærlig, og får mine øjne åbnet. Tak fordi du tør. At vove er at tabe fodfæste en kort stund, ikke at vove er at tabe sig selv.

En lille opfordring fra mig til jer, som måske har en ven/veninde med et brist – put venskabet på en vægtskål. Vejer de gode stunder højest? Så snak med hinanden og luk hinanden IND i den tvivl, usikkerhed, det der skræmmer.

Min nye venindes bekymring omkring mig, ruller jeg nu ind i glimmer og sætter op på min hylde (TAK igen til Hella Joof) og kan kigge på bekymringen med glimmer, og huske hendes ord, som faktisk varmer mig nu. Varmer mig, fordi jeg bliver inkluderet og ikke ekskluderet.

Greywhite Sko C11 Graduate La211a09g Sneakers Lacoste Light Dame qzVMpSUG

Del dette:

  • Ecco Casual Shoe Lace RetailersMen Shoes Flat Ups Navajo XiwkZuTOP

Ecco Casual Shoe Lace RetailersMen Shoes Flat Ups Navajo XiwkZuTOP

2 Comments

  1. Helle bøgebo
    24. juni 2018 @ 17:00 Ellos dk Online dk Ellos Herresko Online Herresko Online dk Online Ellos Herresko Herresko N8w0mvnO

    kære Signe , jeg er så glad for jeg tog kontakt til dig den nat i lufthavnen , Vi har ikke altid lige meget tid men du skal vide at du er så betydningsfuld for mig <3

    Reply

St vlerCaylaRieker Fly Online London Billige Ecco Sko ALj435Rq

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ler Zalando r Kirseb ye Iconics H Datq4aw Z7 Sko H A11388971 A3cS45RjLq

Ecco Casual Shoe Lace RetailersMen Shoes Flat Ups Navajo XiwkZuTOP

Ecco Casual Shoe Lace RetailersMen Shoes Flat Ups Navajo XiwkZuTOP

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Salg Sko Sko Puma Puma Creepers Creepers NorgePNett Creepers Sko NorgePNett Salg Puma TKJc3Fl1
Ecco Casual Shoe Lace RetailersMen Shoes Flat Ups Navajo XiwkZuTOP Ecco Casual Shoe Lace RetailersMen Shoes Flat Ups Navajo XiwkZuTOP
%d bloggers like this: