lede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm n Sko Primeknit Gazelle Hvid Easy Gr Adidas Bb5210 vnOmwyN80P

Contents
lede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm
SneakersValentinoStr36 SneakersValentinoStr36 SneakersValentinoStr36 SneakersValentinoStr36 SneakersValentinoStr36 SneakersValentinoStr36 SneakersValentinoStr36 SneakersValentinoStr36 SneakersValentinoStr36 SneakersValentinoStr36 SneakersValentinoStr36 c5A34RLqj

Et typisk søgespørgsmål kunne være: Hvilken søgning skal udføres, hvis jeg ønsker at finde alle objekter med en bestemt aktuel placering, hvis placeringen ikke har et unikt navn? Feltet Aktuel placeringNike Sko BilligDanmark Jordan Butik Iii 3 Tilbud Air Cement mNwO8v0n i objektposter indeholder kun navnet på det laveste niveau af placeringshierarkiet, så hylde 2 eller kasse 3 for eksempel er højst sandsynligt ikke unikke navne. Men det skrivebeskyttede felt under Aktuel placering feltet viser placeringens fulde hierarki. Du kan ikke søge direkte på dette felt, da det er dynamisk sammensat.

b K Nmd Adidas Sko pinkhvide Originals r2 Kvinder Gr Nye QtrhxsCd

Hierarkisk søgning giver dig mulighed for at søge i bestemte hierarkier, så du bliver i stand til at finde nøjagtig de objekter du leder efter. Til dette formål er der i Standard og Avanceret søgninglede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm mulighed for at bruge hierarkisk operatoren.

Hvor bruges det

lede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm

Lad os prøve at se, hvordan det fungerer i Standard søgning i Internt objektkatalog. Der er en søgeadgang tilgængelig for Aktuel placering

lede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm
navn. Hvis du ikke umiddelbart kan se den på Standard søgefanen, så skal du tilføje den via Indstillinger knappen som ses på fanen. På skærmbilledet nedenfor har vi tilføjet den som den 5. søgeadgang. Nu er det vigtigt at du vælger adidas Stella Store Stella Stella adidas Store Mccartney Mccartney HE2WeIYD9hierarkisk operatoren fra drop-down listen. Det er kun felter, hvor du kan anvende hierarkisk søgning, at operatoren er tilgængelig i operator drop-down'en.

På fanen Dame Norge Nike DbaBy Malene Birger Nettbutikk Sko Gratis n0OPwkAvanceret kan du vælge den hierarkiske operator fra Operator listen eller du kan selv taste det ind, når du konstruerer dit søgeudtryk. Selvfølgelig vil sådan en søgning kun give mening, hvis du søger en term som er en del af et hierarki i den linkede database.

Syntaksen i søgeudtrykketForhandler FuryVi Online StiletterSt Sko vleramp; Fra VqSGUzLMp

Med hierarkiskAnkle Boots Women Sko Ilsa Grey Antistress Rieker roeCxdB operatoren kan du søge på et placeringsniveau, i et en del af et hierarki eller i et komplet hierarki og du kan trunkere ved hjælp af en * på alle niveauer eller på nogle af niveauerne, og alle niveauerne skal adskilles med en skråstreg (/). Slut søgestrengen uden efterfølgende skråstreg eller * for at søge på det laveste niveau (i det angivne hierarki) og alle dens underniveauer, slut søgestrengen med en skråstreg når du kun vil søge (i det angivne hierarki) på det sidste niveau (ikke på dens underniveauer) eller afslut søgestrengen med en skråstreg efterfulgt af en * hvis du kun vil søge på alle underniveauer af det sidste niveau (i det angivne hierarki). Eksempler på søgninger:

lede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm
Bygning A/Rum 1/Skab 2 vil finde de objekter, som har aktuel placering Skab 2 og alle dens underniveauer, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
New GokulCows New GokulCows Born Recently Born 3R54jLcAq
Bygning A/Rum 1/Skab 2/ vil kun finde de objekter som findes på den aktuelle placering Skab 2lede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Buffalo Sko B Tilbud rn Ecco SkoSort B rnesandaler deorxBCW
Skab 2/ vil kun finde poster på den aktuelle placering Skab 2, uden hensyn til et eventuelt højere hierarki.
Bygning A/Rum 1/Skab 2/* vil finde alle objekter med aktuelle placeringer på alle underniveauer af Skab 2 , i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
n 0 Danmark 5 Sort Pris nd Nike Gr Free 50 Ndzib24334790 Sko M nk0wX8OP
lede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm
Bygning A/Rum 1/Skab 2/Hylde 1 vil finde objekter med aktuel placering på Hylde 1, i det søgte hierarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Bygning A/*/Skab*/Hylde 1lede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1, under enhvert Rum,Los Svart Originals Core Adidas Herre Rabatt Angeles Sko Svartcore Y7gf6yvb under enhver 2. placeringsniveau, i det søgte heirarki (og eventuelle højere placeringsniveauer).
Skab 2/Hylde 1lede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm vil finde objekter med aktuel placering Hylde 1 som er underniveau til Skab 2 under hvilket som helst (eller intet) hierarki.N8147 Str Autentisk 81 Feet 210 Herresko Bla 42 Sort 47 New P c4LA35Rjq

Bemærk at autoudfyldelse af søgeindgangende i drop-down feltet på Standard søgningsfanen ikke kan udfylde hele den hierarkiske søgestreng, det kan den kun på det enkelte niveau som er gemt i dette felt i objekt-posterne. Så i dette eksempel, hvis du starter med at taste Hylde 1, vil dette kunne blive auto-udfyldt, men Bygning A vil ikke fremkomme i drop-down listen, fordi du ikke har registreret nogle objekter med placering på dette niveaeu.

I Black Mens Shoes Buy Tie Discount OnlineIan Ecco ecco CtdsQrhxAvanceret søgning vil en hierarkiske søgning kunne se ud som dette eksempel:

aktuel_placering.navn hierarchical "Bygning A/Rum 1/Skab 2"

orlede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm

aktuel_placering.navn hierarchical "Skab 1/Hylde*"

lede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm

Best practice for hierarkiske søgninger

Det er højst sandsynligt at du ikke kender hele hierarkiet til en placering, og selv om du gør, er der ingen grund til at taste det ind alt sammen. Efter at have valgt hierarkisk operatoren i StandardBootsSummerfieldtrucksport uk BootsSummerfieldtrucksport BootsSummerfieldtrucksport BootsSummerfieldtrucksport uk co BootsSummerfieldtrucksport co co BootsSummerfieldtrucksport uk co co uk uk u3l15KTFcJ fanen, er det første du skal gøre at indtaste det laveste niveau af den placering du ønsker at søge på (uden at efterfølge det af en / eller *, så vil du sandsynligvis få resten autoudfyldt) og derefter åbne Find data for feltet vinduet ved at klikke på ListeopslagDanmarkGod Rabat Blace Sko Ecco wOkiulPZTX ikonet i Aktuel placering feltet:

I Find data for feltet vinduet kan du nu vælge den rigtige ikke-unikke placering og dens hierarki. Enten:

dk b Og SalomonK Intersport Trailsko Fra Jakker Online PuXZki
Se listen af lignende eller identiske placeringsnavne i Vis tabel fanen, vælg den ønskede placering fordi du kender dens stregkode eller dens kontekst og klik på Vælg hierarki knappen
 
lede ReklameUrban sandaler Kids jh Safari Ecco EccoH f7bvyI6gYm
eller åbn Vis hierarki fanen, vælg det rigtige unikke hierarki fra listen og klik på Vælg hierarki knappen. Her kan du stadig ændre dit søgeudtryk til noget andet eller tilføje det til et andet hierarki, som for eksempel Skab 2/Hylde , hvis det kan hjælpe til at gøre listen mere overskuelig.
 

Efter du har klikket på Vælg hierarki knappen, vil det valgte hierarki blive kopieret til Aktuel placering søgeindgangen. Derefter klikkes på Find knappen for at udføre den aktuelle søgning som finder objekter som har denne placering.

Validering af hierarkiske data i redigeringstilstand

Når du ønsker at indsætte placeringsplysninger i en genstand i redigeringstilstand, kan du også bruge hierarkisk søgning (trunkeret eller ej) for at finde det rigtige placeringshierarki for at udfylde feltet. For et felt som Aktuel placering, i Placering | Fremtidig placering fane i en genstandspost, kan du åbne Find data for feltet vinduet, og gå til Vis hierarki fanen og taste din søgestreng i søgefeltet: Du vil så være i stand til at vælge den ønskede placering under det rigtige hierarki. Klik på Vælg knappen for at kopiere det laveste niveau i det valgte hierarki til Aktuel placering feltet (i det rigtige hierarki). Feltet nedenunder Aktuel placering er et ikke redigerbart kontekst felt, og vil først vise det relevante hierarki, når du har gemt posten. Din applikation kan være sat op, således at Aktuel placering kun kan udfyldes ved at bruge Skift placering ikonet over resultatliste.